HomeUddannelse › Videreuddannelse – din vej ud af ledigheden

Videreuddannelse – din vej ud af ledigheden

Videreuddannelse (Foto: viauc.dk)

Videreuddannelse (Foto: viauc.dk)

Er du en af de uheldige, der er blevet fanget i ledighed af den verserende finanskrise? Så bare rolig. Det kan godt være, at jobbene ikke hænger på træerne lige nu, men du kan sagtens bruge tiden produktivt alligevel.

Der er nemlig rig mulighed for at opkvalificere dig igennem en videreuddannelse i dag. Det betyder kort fortalt, at du kan bruge tiden uden for arbejdsmarkedet på at vende stærkere tilbage.

For uanset om du er lærer, leder eller noget helt tredje, så er der i dag uendelige muligheder for at øge din faglighed og styrke dine kompetencer igennem en ekstra tur på skolebænken.

Kom stærkere tilbage

Kort sagt kan din tid som arbejdssøgende være den bedste mulighed du får for at uddanne dig yderligere og få lov til at specialisere dig inden for det, som i mange år har interesseret dig.

For vi ved alle sammen godt, hvor svært det kan være at få aftenskole til at passe sammen med et fuldtidsjob, en familie og nogle fritidsinteresser, der også gerne skulle have lidt plads en gang imellem.

Hvis du er blevet nysgerrig kan du læse meget mere om dine muligheder på www.viauc.dk, der er en af landets største udbydere af videreuddannelse.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>