HomeKurser › Tid til fordybelse med en diplomuddannelse

Tid til fordybelse med en diplomuddannelse

Uddannelse (Foto: b.dk)

Uddannelse (Foto: b.dk)

Vi kender alle sammen fornemmelsen af at være låst i sit 9-4 job. Ikke at man ikke er glad for sit arbejde, men det er bare ikke altid, der er tid til lige at forfølge og fordybe sig i den der spændende nye teori inden for pædagogik eller at undersøge en ny interessant ledelsesstil til bunds.

Jovist, man kan da ”bare” gå på aftenskole ved siden af arbejdet. Men i en dagligdag, hvor man ved siden af jobbet skal passe en familie og nogle fritidsinteresser, der i forvejen garanteret bliver forsømt, så kan det være svært at finde overskuddet til at specialisere sig yderligere inden for den niche af ens branche, som man virkelig interesserer sig meget for.

Men sådan behøver det ikke at være.

Designet til det stressede menneske

I dag er der nemlig glimrende muligheder for at arbejde meget mere med et bestemt felt af din profession, uden at det skal gå udover børnene eller den ugentlige omgang fodbold eller pilates med vennerne eller veninderne.

VIA University College har nemlig oprettet såkaldte diplomuddannelser, der giver dig, der kommer fra arbejdsmarkedet mulighed for i en periode at sætte dig tilbage på skolebænken og øge dine kompetencer inden for det, som du interesserer dig for.

Læs mere en diplomuddannelse og andre videreuddannelser her!

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>