HomeKarriere › Tag en MBA på et universitet med en god ranking

Tag en MBA på et universitet med en god ranking

 

Projektlederuddannelse (foto: via.dk)

Gå i den rigtige retning med en MBA (foto: se-institute.dk)

Når du tager en Master of Business and Administration, altså en MBA, så får du samtidig muligheden for at tage et karrieremæssigt kvantespring. En MBA henvender sig til leder, der allerede har ledelseserfaring, men ikke nødvendigvis har en toplederstilling endnu. Mange er mellemledere og flere vælger at tage en MBA, mens de arbejder og det er der fint mulighed for flere steder.

På MBA-uddannelsen vil du lære om de nyeste teorier og metoder og samtidig få værktøjer, der gør der parat til at implementere din nye viden direkte på din arbejdsplads. Du vil lære om strategi, innovation og ledelse og du vil med garanti blive udfordret på dine personlige grænser, så du kan blive udviklet som leder.

Hvis du gerne vil til udlandet for at tage en MBA, så bør du holde dig til de anerkendte ranging lister. Det kan nemlig være svært at gennemskue, hvad du egentlig får for pengene. Bruger du kendte medier som Forbes og Finacial Times rankings, så bør du være på den sikre side og du vil roligt kunne investere penge og tid en lederuddannelse hos en af de universiteter, som er på en af deres ranking.

Et MBA på dine præmisser, giver en høj ranking

Det er ikke kun prestige projekter og kendte navne, der bør betyde, om et universitet, får en høj ranking. Det er også vigtigt, at universitet sætter kunden, altså dig som studerende, i fokus og sørger for at give dig det bedste tilbud.

Hos Scandinavian Executive Institute skræddersyr de lederuddannelser, så der er plads til dig og dit arbejde, mens du tager udannelsen. Du kan altså både være ambitiøs leder, mor/far og maraton løber eller madentusiast og samtidig tage en MBA.

Læs mere om Scandinavian Executive Institutes MBA her 

Se flere muligheder her:

MBA: Realiser dine drømme ved at tage en uddannelse

MBA københavn – find den helt rette lederuddannelse

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>