HomeIkke kategoriseret › Søgemaskineoptimering er oppe i tiden

Søgemaskineoptimering er oppe i tiden

Søgemaskineoptimering (Foto: Google.dk)

Søgemaskineoptimering (Foto: Google.dk)

Undersøgelser viser, at langt de fleste danskere bruger en time eller mere på at være på internettet hver eneste dag. Dette medfører logisk nok, at både privatpersoner og virksomheder bør være aktive i deres brug af internettet, og også deres viden om, hvordan man kan udnytte de muligheder, som det byder på. Det kan være alt lige fra sociale medier til søgemaskineoptimering.

Netop søgemaskineoptimering skal betragtes som en del af online markedsføring, der ikke er til at komme udenom. Det går både ud på at skabe flere besøgende på en hjemmeside ved at optimere på dens placering i søgeindekser, men også at gøre selve hjemmesiden mere brugbar og relevant i forhold til, hvad virksomheden vil kendes på, og hvad brugeren søger efter.

Søgemaskineoptimering er et fag, der har gennemgået en stor udvikling. Dette skyldes især, at Google gennem flere forskellige tiltag og opdateringer af deres algoritmer har gjort det sværere for hjemmesider at snyde sig til gode placeringer i toppen af søgningerne.

Webbureau og søgemaskineoptimering

Derfor er der nu krav til, at virksomheder sørger for at alliere sig med webbureauer, gerne nogle der er certificeret til at arbejde med Google Adwords, som kan udføre tidssvarende og virkningsfuld søgemaskineoptimering. Det går ikke længere blot ud på skabe en masse links fra forskellige hjemmesider, det går mere og mere ud på at få virksomhedens online profil til at fremstå relevant og ægte. Dette stiller krav til kvalitet frem for kvantitet.

Det er altså ikke længere hvem som helst, der kan udføre søgemaskineoptimering, der rent faktisk har en målbar effekt. Èn ting er at komme op i toppen af de ønskede søgninger, men dette er ikke i sig selv en garanti for, at man også for de mange hjemmesidebesøg omsat til reel kundekontakt og flere salg. Det er værd at investere i hjælp fra et erfarent webbureau!

Jeg kan anbefale at læse mere om søgemaskineoptimering her

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>