HomeHjemmeside › Søgemaskineoptimering – en del af moderne markedsføring

Søgemaskineoptimering – en del af moderne markedsføring

Søgemaskineoptimering (Kilde: google.com)

Søgemaskineoptimering (Kilde: google.com)

I dag kan markedsføring foregå på mange måder. Der er kommet mange medier til, der supplerer de klassiske outdoor reklamer og reklametryksager. Især internettet er blevet en stor kanal til nyheder, kommunikation og underholdning, og derfor er der også hér et stort marked for virksomheder i forhold til at sælge deres ydelser og produkter. Internetbrugere kan være folk fra hele verden, i alle aldre og fra alle sociale lag. Derfor kan online markedsføring som for eksempel søgemaskineoptimering nå ud til mange målgrupper på én gang.

Hvad går søgemaskineoptimering ud på?

Mange internetbrugere gør brug af søgemaskiner til at navigere rundt på internettet. Det gælder især, når de skal finde frem til en vare, et sted eller en ydelse, og det er jo netop hér, det bliver interessant i erhvervssammenhæng. Hvis en virksomhed for eksempel lever af at sælge senge og sengetilbehør, så vil man naturligvis gerne være blandt de første resultater, der kommer op, når der bliver søgt på nøgleord i denne forbindelse. Det er dét, man kan bruge søgemaskineoptimering til.

Søgemaskineoptimering går blandt andet ud på at tilpasse virksomhedens hjemmeside, så Google, der er den klart mest populæreste søgemaskine, kan se, at det er et brugervenligt site. Derudover skal indholdet være relevant for internetbrugeren. Google kan faktisk aflæse utroligt mange ting ud fra en hjemmeside inden for få sekunder.

Med søgemaskineoptimering vil man dog også forsøge at give søgemaskinen et indtryk af, at hjemmesiden er populær i andres øjne. Det vil man blandt andet gøre ved at skabe en linkprofil. Dette er naturligvis kun i grove træk, hvad der er forbundet med søgemaskineoptimering. Hvis du efter at have læst dette indlæg er blevet overbevist om, at SEO har relevans for din virksomhed, så tøv ikke med at lære mere om det ved at tage kontakt til et webbureau!

Prøv f.eks. her

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>