HomeIkke kategoriseret › SEO – Hvad er link building?

SEO – Hvad er link building?

SEO (Billede: Flickr.com)

SEO (Billede: Flickr.com)

Der er sket så ufattelig meget siden to kloge hjerner sad i en garage i Californien og gennemtænkte en ny måde at sortere Internettet på. De to herrer Var Sergey Brin og Larry Page, og de fandt på, at man kunne sortere Internettet på baggrund af links frem for på baggrund af ord. Det var åbenbart ikke nogen dum ide, for her omkring 15 år senere, er Google én af verdens førende arbejdspladser og en totalt dominerende spiller i onlineverdenen. Du kan læse mere om hele historien bag Google her.

Link building gennem årene

Der har været en stor udvikling i måden at bygge links på, for da først man fandt ud af at links var det ultimativt vigtigste i forhold til at få gode organiske placeringer i Googles søgeresultater, så gik det stærkt. Der blev byttet links, kommenteret, tilmeldt directories og en helt masse andet. Google forsøger hele tiden at imødekomme denne manipulation med resultaterne, så hver gang SEO eksperterne bliver lidt for kreative, ja så lukker Google hullet efter lidt tid.

SEO og link building anno 2013

Vi er på vej ud af et år, hvor Google virkelig har været fremme i skoene i forhold til ændringer og opdateringer i kampen mod spam. Det bliver sværere og sværere at spamme og bygge unaturlige links, så det bedste råd er at følge Googles retningslinjer og bygge din hjemmeside på et stærkt fundament bestående af unikt, relevant og rigtig godt indhold. På den måde vil dit indhold automatisk tiltrække gode links, da man ikke kan finde bedre indhold andre steder. Du kan yderligere engagere dig på de sociale medier herunder isæt også Google+, da det er noget Google i stigende grad bruger til at afgøre kvaliteten og vigtigheden af indhold.

Du kan lære mere om god SEO her!. Du kan også læse dette indlæg om SEO for nybegyndere, som giver en grundig introduktion.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>