HomeIkke kategoriseret › SEO – få strategien på plads

SEO – få strategien på plads

SEO (Foto: seforum.net)

SEO (Foto: seforum.net)

Alt for mange virksomheder har kastet sig ud i SEO uden en strategi. Det er ærgerligt, for det betyder med største sandsynlighed, at de ikke får det optimale af deres tid og penge.

Første skridt i strategien er at få analyseret markedet, konkurrenterne for derefter at få lavet en grundig søgeordsanalyse og potentialebetragtning. Dette er faktisk nøglen til senere succes, da det handler om at finde eventuelle huller og fokusere på de rigtige søgeord.

Søgemaskiner eller brugere?

Når dette indledende arbejde er på plads, er det tid til at få kigget på websitet. Er der nok indhold, har vi de tekniske ting på plads i forhold til meta tags, sitemap, URL struktur osv. Kan Google finde os, crawle og indeksere? Er indholdet godt nok? Alt dette er set fra søgemaskinernes side, men man skal huske, at vi mindst lige så høj grad skal fokusere på brugerne. Kan de finde hvad de leder efter? Kommunikerer vi rigtigt med dem?

Der er mange områder at tage højde for, og det er ikke noget man bare lige gør. Slet ikke hvis man ikke er vant til at arbejde med søgemaskiner og hjemmesider, for man kan gøre mere skade end man gavner med de forkerte indsatser.

Klik her hvis du vil vide mere om SEO!

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>