HomeKommunikation › Sådan lægger du en god kommunikationsstrategi

Sådan lægger du en god kommunikationsstrategi

Kommunikation (Foto: en.wikipedia.org)

Kommunikation (Foto: en.wikipedia.org)

Det er ikke altid helt nemt at vide, hvordan du skal gribe medierne an når det kommer til god markedsføring. Der er mange at vælge imellem, og det handler alt sammen om at forstå mediet og dets grundlæggende funktion. Men jo større markedet er, jo sværere bliver det at danne sig et overblik. Så hvordan gør mange egentlig?

Start med målgruppen

En god kommunikationsstrategi har respekt for styrker og svagheder ved de forskellige medietyper og har indregnet plads til at udnytte dem optimalt. Det betyder også, at den samme idé ikke altid kan bruges til alle salgs medier, men at der er en rød tråd i den kommunikation, som kommer fra dit firma. Hvis du har tænkt dig at kaste dig ud i at booste din virksomhed lidt, så er det en god idé at finde frem til, hvilken målgruppe du vil ramme. Det kræver en grundig og planlagt undersøgelse af din virksomheds produkter, hvordan de bruges, hvem der bruger dem og hvad der eventuelt mangler. Det er ikke altid helt nemt at lave selv, men hvis et laves effektivt, er det et super redskab til at brande din virksomhed.

Hav respekt for medierne

Der er utrolig mange faldgruber, når det kommer til markedsføring og kommunikationsstrategier. Men den største – som de fleste falder i – er, at der er så stor forskel på, hvordan de forskellige medier skal bruges. Hvis du for eksempel vælger at bruge de sociale medier, skal du vide, at brugen af dem er langt mere personlig og i øjenhøjde, end hvis du for eksempel laver en TV-reklame. Brugeren er på hjemmebane på det sociale medie, og derfor skal du netværke med omtanke.

Læs med her, hvis du vil vide mere kommunikation!

Share

2 Comments.[ Leave a comment ]

  1. […] Læs mere om kommunikationsstrategier her. Categories: Kommunikation, Kommunikationsstrategi Tags: budskab, kommunikation, kommunikationsstrategi post | Leave a comment 15. maj 2012 ← Markedsføringsstrategi – Gør din virksomhed fokuseret […]

  2. […] Vil du vide mere? Læs med her.. kommunikation, kommunikationsløsninger, kommunikationsstrategi « Previous […]

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>