HomeIkke kategoriseret › Onlinemarkedsføring gør det let at nå forbrugeren

Onlinemarkedsføring gør det let at nå forbrugeren

Det kan være en god idé at tage et kig på jeres online markedsføring (Billede: Flickr.com)

Det kan være en god idé at tage et kig på jeres online markedsføring (Billede: Flickr.com)

Du er måske vant til at føre kampagner for dit brand, dine tilbud, dit udbud i dagblade, reklamer, aviser og lignende. Men der er en smartere måde at gøre det på. Det hedder onlinemarkedsføring. I den traditionelle form for markedsføring, er det faktisk ikke til at sige, hvem der læser en given annonce, du har valgt at reklamere med. Der kan være mange, der kigger på den samme avis, eller der kan være få, fordi avisen aldrig bliver åbnet.

Der er faste priser på traditionel markedsføring. En annonceplads koster, hvad en annonceplads koster. Sådan er det ikke med onlinemarkedsføring, er betaler du for, hvad du får. Og det vigtigste er her at lægge mærke til, at man faktisk kan måle, hvad man får, når man har med onlinemarkedsføring at gøre. Man ved, hvor mange der ser en annonce, og man ved, hvor mange der klikker på den. Man kan altså måle, om onlinemarkedsføring virker.

Mål din succes

Det er en meget stor fordel at kunne måle, hvordan ens reklamekampagner og marketingstiltag virker. Det er nemlig vigtigt, at det virker. For først at fremmest at undersøge dette, er det – og har det altid været – vigtigt at have en marketingsstrategi.

Når vi nu snakker om onlinemarketingsføring, så bliver det ikke mindre vigtigt med en fast strategi. En marketingsstrategi er nemlig god med henblik på flere henseender. På den ene side, kan du måle, om det går godt. Du ved nemlig, om du når din målgruppe, og hvordan de reagerer på dit budskab.

Online er det hele meget nemmere at måle, da man ved mere om forbrugeren, der besøger et vist site. Hvis ikke din onlinemarkedsføring fungerer, som det var tiltænkt, kan du vende tilbage til marketingsstrategien og ændre nogle tiltag. Det er vigtigt at have en konkret baggrund for din onlinemarkedsføring, det har du, hvis du laver en marketingsstrategi.

Se mulighederne for onlinemarkedsføring hos mindmill.dk

Læs mere om online markedsføring her:

Online markedsføring – den bedste markedsføringsstrategi

Online markedsføring giver mest for pengene

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>