HomeMarkedsføring › Online markedsføring giver mest for pengene

Online markedsføring giver mest for pengene

Online markedsføring (Foto: iff.dk)

Online markedsføring (Foto: iff.dk)

I mange år har virksomheder investeret utallige af kroner i annoncer i trykte blade, magasiner og aviser. Reklamerne er blevet omdelt til husstandene, og man har noget ud til mange af landets borgere. Tv-reklamer har været ekstra dyre og traditionelt set kun for de største virksomheder. Både tv-reklamer og husomdelte reklamer giver uden tvivl både synlighed og afkast, men langt mere både arbejde, handel og socialt liv foregår i dag over internettet, og en online strategi er derfor nødvendig for de fleste virksomhed. Det er uden tvivl her, at man kan få mest for pengene, og det er der flere grunde til.

Online markedsføring har flere fordele

I modsætning til tv-reklamer og omdelte reklamer i trykte medier har online markedsføring sine helt egne unikke fordele. Med online markedsføring har man mulighed for at målrette sine reklamer og produkter efter kundesegmentet. En stadig større andel af al handel bliver foretaget over nettet, og med den rette optimering vil dine produkter dukke op ved de rigtige søgninger i søgemaskinerne. Der ligger desuden et stort og stadig uudnyttet potentiale i de sociale medier, fordi omtale her er gratis. Det er bevist, at den bedste reklame en virksomhed kan få, er den reklame, der gives ved omtale og anbefalinger mellem bekendte, og det kan man netop opnå næsten gratis på de sociale medier, hvis man lægger en ordentlig strategi. De fleste virksomheder har heller ikke styr på, hvem der klikker ind på deres sider hver dag, og markedsføringen bliver derfor ikke målrettet og optimal.

Dygtig markedsføring er noget af det vigtigste for din virksomhedsoverlevelse eller ekspansion, og det er derfor et sted, man aldrig bør spare.

Læs mere om online markedsføring her: http://www.mindmill.dk/webbureau/online-markedsfoering-sem/

Share

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. […] Online markedsføring giver mest for pengene […]

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>