HomeKonsulentfirma › Ledelsesudvikling er et middel til fremgang i forretningen

Ledelsesudvikling er et middel til fremgang i forretningen

Ledelsesudvikling (Foto: smallbusinessadvice.org.au)

Ledelsesudvikling (Foto: smallbusinessadvice.org.au)

At drive en virksomhed handler først og fremmest om at skabe et økonomisk overskud. De fleste virksomhedsledere er også interesserede i at drive forretningen frem mod en eller anden form for vækst, så man ikke lige pludselig står i en situation, hvor det hele begynder at gå lidt tilbage. For at dette skal kunne lykkes, skal man være villig til gennemføre nogle tiltag eller nogle ændringer, ligemeget hvad de går ud på, og hvad de vil kræve. Et af disse tiltag kunne for eksempel være en eller anden form for ledelsesudvikling.

Ledelsesudvikling er et begreb, der er meget oppe i tiden. Det skyldes nok især, at der er kommet meget fokus på virksomheders ledelse efter den økonomiske krise hærgede det meste af kloden nogle år tilbage. Derudover har der også været nogle sager fremme i medierne, hvor en eller flere lederes manglende kompetencer kostede en ellers velfungerende virksomhed dyrt. Hvad end problemet er og skyldes, så kan det helt sikkert formindskes eller endda fjernes ved grundig ledelsesudvikling.

Hvordan foregår ledelsesudvikling?

Ledelsesudvikling går slet og ret ud på, at man hyrer en eller flere coaches til at analysere og rådgive. Det kan være, at en virksomheds bestyrelse beslutter, at lederteamet har brug for en omgang coaching i fællesskab, så det kan arbejde bedre sammen og varetage virksomhed bedre i fremtiden. At et lederteam gennemgår et sådant forløb vil helt sikkert styrke samarbejdet lederne i mellem og på den måde give en mere harmonisk forretning fremover.

Det kan dog også være, at det er en enkelt leder, som har behov for ledelsesudvikling. Det er ikke nogen hemmelighed, at det er meget dyrt at fyre en betroet ansat, især en leder. Derfor kan det være en langt bedre idé at foreslå ledelsesudvikling og se om ikke en professionel coach kan rette op på tingene.

Modtag coaching i ledelsesudvikling her

Share

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. […] Ledelsesudvikling er et middel til fremgang i forretningen […]

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>