HomeKonsulentfirma › Ledelse sikrer virksomhedens fremtid

Ledelse sikrer virksomhedens fremtid

Ledelse (Foto: viauc.dk)

Ledelse (Foto: viauc.dk)

Dygtig ledelse er alfa omega, hvis virksomheden skal overleve på et marked, der er i stadig stigende konkurrence. I disse år er det blevet ekstra svært at være virksomhed på det danske marked, fordi priser, lønninger og produktioner presses af kompetence konkurrenter ikke bare fra Europa men også fra Asien. Det er underordnet, hvilken branche du tilhører – konkurrencen er stigende, og konkurrencen er hård. Der er til gengæld mange måder at udnytte den stigende globalisering, hvis blot man knækker koden. For eksempel betyder den stigende velstand mange steder i Østeuropa og Asien, at et nyt stort kundegrundlag vokser frem. De vil efterspørge varer og ydelser i langt højere grad, hvilket kan komme dig og din virksomhed til gode.

Hvad er dygtig ledelse?

Nogle er fødte ledere – andre er ikke, men de fleste kan blive det, hvis de skraber erfaring sammen og arbejder med sine lederegenskaber. Hvad, der er en kompetent leder i et firma, behøver dog langt fra at være den rette i et andet firma. Nogle egenskaber er dog fælles for de dygtige ledere. Langt de fleste dygtige ledere vækker tillid hos sine ansatte, bevarer overblikket og roen i pressede situationer, ligesom de tør fordele arbejde og håndhæve regler og normer. En kompetent leder har dog også målsætninger og visioner som stemmer overens med virksomhedsprofilen og forventningerne. Visionerne skulle gerne være virkelighedsnære og afstemte i forhold til markedets udvikling.

Det kan være svært at finde den rette leder, men det kan konsulentvirksomheder hjælpe med. Her er folk ansatte til at søge i sine databaser og kildenetværk efter den helt rette for din virksomhed.

Læs mere om ledelse og konsulenthjælp her: http://www.hansentoft.dk/vi-tilbyder/lederudvikling/

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>