HomeHjemmeside › Lav en gratis hjemmeside om din sommerferie

Lav en gratis hjemmeside om din sommerferie

Hjemmeside (Billede: Bricksite.com)

Hjemmeside (Billede: Bricksite.com)

Har du været på sommerferie? Eller står du og skal af sted? Så lav en hjemmeside hvor du uploader dine billeder og tekster, fortæller historien om din ferie, så dine venner og familie kan tage del i dine oplevelser. Det kan være, du vil lave hjemmesiden når du kommer hjem, eller måske vil du lave din hjemmeside, mens du er på farten. I denne artikel vil vi prøver at komme med nogle forslag til, hvordan hjemmesiden kan være nyttig i forhold til at fortælle familie og venner om ferien. Hvis du har brug for konkrete råd og tips til selve sommerferien så klik videre her.

Budget? Lav en hjemmeside gratis

Ja, det er faktisk muligt at lave en gratis hjemmeside. Der er ingen grund til at bruge mange penge på en hjemmeside om din ferie. Du kan oprette en hjemmeside hos Bricksite helt gratis. Lav en hjemmeside, der er til arbejde med, og som nemt kan opdateres og redigeres. Klik her, hvis du vil læse mere om at lave en hjemmeside. Det eneste du dog skal bruge en smule penge på er dit eget domæne. Der er dog typisk tale om småpenge i forhold til det samlede feriebudget. Du kan også optimere med yderligere relevante moduler. F.eks. nyhedsbrev eller nyhedsmodul. Læs mere om det herunder.

Blog om din ferie! Nemt, enkelt og på farten

Lav en hjemmeside, hvor du har mulighed for at “blogge”. Det kan være via WordPress, Bricksite, eller noget helt andet. Pointen er, at du nemt kan poste dine nyheder og oplevelser, mens du er på farten. Lav en hjemmeside, tag på ferie, stil dig på bjerget, tag et et billede og post det straks til din blog. Dine “følgere” kan se, hvad du oplever, imens du selv oplever det. Del dine ferieoplevelser med venner og familie realtime. Det er det moderne postkort. Og så sparer du endda portoen ;-). Ikke nok med de sparede penge – dine venner og famile er også virkelig med på ferien, og helt uden at forstyre dig og kæresten. Lav en hjemmeside med blog, og undgå porto og dyre mobilopkald. Tag dine bekendte fra Danmark med på ferie uden beregning. Det er moderne og smart.

Google maps, vis din nøjagtige position

Det er moderne at “tjekke ind” og den feature kan sagtens tage med på ferien. Du kan nemt integrere dette på din blog eller hjemmeside. Lav en hjemmeside med mulighed for indsætte Google Maps, da det giver den mest nøjagtige indikation af, hvor du er. Det er rigtig sjovt for venner og famile at kunne se præcis, hvor du befinder dig. Så selvom du står på toppen af et bjerg eller på bunden af en del, kan du faktisk poste dette, og dine “følgere” kan se din location “realtime”. Det kan være rigtig sjovt for din famile, og de føler, at de er lidt med på ferien. Husk at krydre med billeder og tekster, som beskriver din oplevelse. Opret en hjemmeside, som du nemt kan uploade materiale til på farten.

Lav en hjemmeside med galleri

Gallerier og generelt billeder giver krydderi til enhver blog eller hjemmeside. Lav en hjemmeside med mulighed for at indsætte billeder, men også flotte slideshows og gallerier. Se eksempel her på rigtig flotte slideshows. Et almindelig galleri kan også gøre det. Gallerier kan opdeles i kategorier, f.eks. den dag du var ved vandet, den dag du vandrede i bjergene, eller den du bare lå ved poolen på hotellet. Del dine feriedage op i forskellige dage med forkskellige gallerier. Det er rigtig sjovt at se bagefter, og det er rigtig sjovt for venner og familie at følge med i.

Lås siderne

Har du ikke mod på at lave en hjemmeside som alle kan se. Så har du muligheden for at kunne låse siderne med et password. Lav en hjemmeside, hvor du har den mulighed hvis ikke du ønsker, at alle kan se den på internettet. Det er op til dig selv, om den skal være offentligt tilgængelig. Måske skal det kun være de udvalgte få rå, der får lov? Send dem et log-ind til din hjemmeside, og så er det kun dem, der kan se den. Lav en hjemmeside med adgangskoder dine “følgere” kan huske i hovedet. Rigtig go’ fornøjelse med hjemmesiden og go’ rejse.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>