HomeOrganisation › Få råd og vejledning i en god organisations kultur

Få råd og vejledning i en god organisations kultur

Virksomhedsudvikling er utroligt vigtigt (foto hansentoft.dk)

En god organisationskultur er vigtig (foto: hansentoft.dk)

En organisation er en organisme og det hele skal hænge sammen. Er en del  af en organisme rådden, så påvirker det resten af organismen og i værste tilfælde rådner den. Dette gælder også for organisationer. Derfor er det vigtigt med en god organisationskultur.

En god organisationskultur er kendetegnet ved en god medarbejderkultur. Hvis organisationen fungerer optimalt og på en sund måde, så skal du et hvilket som helst sted i organisationen kunne høre overvejende positive miner fra medarbejderne. Udover det, kan det være svært at sige præcis, hvad en organisationskultur er. Alligevel kan du få mange gode råd og vejledning til at få en god organisationskultur.

Hvad er en kultur? Og hvad er en god organisations kultur? Det er svært at svare på som leder og ansat. Det er mere en følelse. Der er dog folk, der har specialiseret sig i at se, hvad der gør organisationen sund og hvor den halter. Det er konsulentfolk med speciale i netop virksomheder, ledelse og strukturer.

Få ekspertviden om organisationskultur

En organisation består  netop af mennesker, processer, systemer og strukturer. Du kan forstå organisationskulturen som det, der binder det hele sammen. Du kan faktisk sige, at organisationskulturen er den måde virksomhedens medarbejdere ser virksomhedens aktiviteter igennem. Mere konkret bliver det ikke for andre en eksperterne. Og det skal det heller ikke være, for medarbejdere, ledelser og ledere skal ikke nødvendigvis bruge tid på at finde lige den lille det i en organisation, der skal tages hånd om eller opfinde den dybe tallerken i forhold til organisationskulturen. Det findes der eksperter til, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

Find en ekspert hos Hansentoft. De laver konsulentarbejde og spotter de udfordringer, du aldrig selv ville have set.

Læs mere om organisationskultur her 

Få mere info om organisationskultur her:

Organisationskultur – lær din virksomheds fundament at kende

En sund organisationskultur skaber positiv og sikker vækst

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>