HomeKurser › Et kursus i ledelse realiserer den gemte og perosnlige leder

Et kursus i ledelse realiserer den gemte og perosnlige leder

Kursus i ledelse (foto: se-institute.dk)

Kursus i ledelse (foto: se-institute.dk)

Et kursus i ledelse er meget mere end blot et kursus, der lyder godt på cv’et. Cv’et har selvfølgelig en betydning for de uddannelser, som man vælger, men det har mere at gøre med fyldet. Eller det bør det gerne have. Det ville være en mærkelig og overfladisk verden, hvis der kun blev valgt kurser ud fra netop CV’et. Det handler derimod om at finde kurser eller andre muligheder, der kan være med til at udvikle ens personlige kompetencer på jobmarkedet og i det professionelle. Fordi alle organismer er afhængige af den enkeltes, det partikulæres indsats, er der ingen grund til at være afvisende over for de muligheder, der bliver tilbudt en. Det handler derimod om at finde ud af, hvad det er for en rolle, som man helst selv ser sig selv udfylde. Denne udfyldning af det professionelle er med til at igangsætte nogle givende og lovende potentialer. De bliver med andre ord aktualiserede og bliver dermed også sat i en slags forbindelse med omverden, så de pludselig har mulighed for at forandre. Enhver udvikling udspringer altså af en potentiel kompetence, der er blevet passet og plejet på en hensigtsmæssig måde.

Virksomheden som organisme

Derfor er det åndssvagt at glemme sig selv og sin egen kompetenceudvikling på arbejdsmarkedet. Det er nemlig i kraft af den enkeltes indstilling, at de store organismer som for eksempel virksomheder bliver skabt. Det er i kraft af de motivationer, der skaber bevægelse, at der kan være tale om reel forandring, der er med til at påvirke det samlede kredsløb.

En personlig aktualisering

Et kursus i ledelse er med til at aktualisere potentialet. Enhver flittig ansat har en leder gemt i maven på sig. Denne skal bare kultiveres og skabes. Det giver derfor mening at gøre sig nogle overvejelser omkring ledelsens essens og sine egne måder at gribe sagerne an på, inden man starter. Så bliver kurset en personlig motiveret udfordring.
Læs meget mere om kursus i ledelse her

Bliv klogere med følgende indlæg:

Ledelsesudvikling kan optimere din virksomheds resultater

Sørg for at du er top klar til fremtidens marked og arbejde med

Share

3 Comments.[ Leave a comment ]

  1. […] Et kursus i ledelse realiserer den gemte og perosnlige leder […]

  2. […] Et kursus i ledelse realiserer den gemte og perosnlige leder […]

  3. […] Et kursus i ledelse realiserer den gemte og perosnlige leder […]

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>