HomeIkke kategoriseret › Er du klar til søgemaskineoptimering? Kom igang nu!

Er du klar til søgemaskineoptimering? Kom igang nu!

Det er vigtigt at få startet din søgemaskineoptimering ud på det rigtige grundlag, og der ligger en del forarbejde inden den egentlige søgemaskineoptimering begynder.

Start med at kigge lidt på din hjemmeside, blog eller webshop. Hvad er målet med den? Hvad vil du have de besøgende til at gøre? Ser det godt nok ud? Sørg for at designet er i orden, få læst korrektur og sørg for at billeder er af tilstrækkelig opløsning. Er indholdet i orden? Er du for kortfattet eller gentager du dig selv fra side til side?

Se din hjemmeside i øjnene

Få nogle friske øjne på det og spørg dine venner og familie hvad de synes om hjemmesiden. Vær åben for kommentarer og overvej hvordan du kan forbedre hjemmesiden, budskabet, brugervenligheden osv. Hvis du stadig sidder og tænker ”Jamen, jeg har jo den perfekte hjemmeside uden fejl”, så tager du fejl! Selv de største og mest succesfulde hjemmesider laver fejl, men de er netop blevet store og succesfulde fordi de har erkendt, at man aldrig bliver færdig med at forbedre sin hjemmeside. De tester, analyserer, undersøger, forbedrer og tester igen. At forbedre og optimere sin hjemmeside er et arbejde som aldrig stopper. Teknologien udvikler sig med lynets hast men det gør mennesker og søgninger også. Vinderne bliver de virksomheder som går i front og imødekommer udviklingen i stedet for at se den som en fjende.

Er din hjemmeside søgemaskineoptimeret? Ellers læs mere om Søgemaskine Optimering her!

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>